Zdrowie na talerzu

Czas nowalijek i wiosny nadszedł, dlatego wychowankowie z wszystkich grup Ośrodka, przygotowali zdrową wiosenną kolację.

Na stołach zagościły kolorowe produkty takie jak rzodkiewka, szczypiorek, jajko, sałata, pomidor, ogórek  i biały ser. Z tych doskonałych i zdrowych składników, które nie tylko świetnie smakują, ale i mają mnóstwo witamin, powstały własnoręcznie wykonane kanapki.

Po zakończonej pracy wszyscy zasiedli do suto i zdrowo zastawionych stołów, do wielkiej kanapkowej uczty.

Przygotowanie kolacji przebiegało pod okiem pp. Marty Białobrzewskiej, Justyny Papierniak, Anny Gustaw oraz Agnieszki Kujawy

 

                                                                                                                      Marta Białobrzewska

 

 

Ten wpis został opublikowany w kategorii Aktualności. Dodaj zakładkę do bezpośredniego odnośnika.